Nikon D800 på Cirkus

Då fick lilla Matfors besök av Cirkus Viktoria och självklart slår man två flugor i en smäll genom att både ha en kul stund med barnen samtidigt man får testa Nikon D800 kamerans isoegenskaper i ljussättning som är minst sagt utmanande för vilken fotograf och kamera som helst.

Jag måste säga att jag är minst sagt imponerad vad denna kamera klarar. Visst finns det en del brus men dessa funkar helt OK för webb och utskrift upp till ISO 6400 i alla fall. Det har jag inte kunnat med någon annan kamera, men D800 levererar!

D800 på cirkus rockar

Den här killen var riktigt duktig. Bara 16 år har jag för mig de sa.

untitled-2648_FN

En ISO 12800 bild med obligatorisk popcorn i hatt. Detta ISO tal används endast i nödfall men funkar bra för webben.

untitled-2683_FN

Lite fler bilder av olika uppträdanden…

untitled-2706_FNuntitled-2714_FNuntitled-2719_FNuntitled-2734_FN

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Nikon, Personligt and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Nikon, Personligt och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.