Djur är kul

Då fick man den stora lyckan att besöka bondgården och fotografera några roliga krabater. Så håll till godo…

Dessa krabater var helt underbara. Kommer inte ihåg vad sorten heter men de ser för festliga ut Ler

Glöm inte att att klicka på bilden för att se i full upplösning 😉

_DSC3590_v1-Redigera

En gås av något slag…

_DSC3558_v1

Otroligt fina hundar hade dom…

_DSC3622_v1

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Djur, Tamdjur and tagged . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Djur, Tamdjur och taggad . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.