En dag med fotoklubben, Gudmundstjärn

Idag spenderade jag hela förmiddan och en bit in på eftermiddagen i Gundmundstjärn utanför Indal. Fantastisk ställe för en fotonerd. Jag var inte ensam en hel hög fotonördar var med och smög i buskarna. Regnet öste ner och jag är väldigt glad att kameran är vädertätad. Här är ett axplock av bilder från idag. Kom ihåg att klicka på bilderna för att se med bästa skärpa.

Fönster är vackra kan man konstatera….

Gudmundstjarn-1821

Härliga omgivningar och vem är gubben som går där?

Gudmundstjarn-1837

 

Härlig bäck med många fotoögonblick Ler

Gudmundstjarn-1874-Edit

Gudmundstjarn-1916

Gudmundstjarn-1926

Efter regn kommer solsken och då passade jag på att fota lite fina regndroppar…

Gudmundstjarn-1907-Edit

Gudmundstjarn-1903

Man får “Se upp” annars så hittar man inte alla vinklar Ler

Gudmundstjarn-1940

Och sist ett litet photoshop experiment med lite “målning” look.

Gudmundstjarn-1949-Edit

Kan verkligen rekommendera att åka dit och fotografera… Inte sista gången för mig i alla fall.

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Fotografi, Konstnärligt, Landskap, Natur and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Fotografi, Konstnärligt, Landskap, Natur och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.