En dag på naturhistoriska

Var med familjen på naturhistoriska muséet och så på den fantastiska utställningen om allt möjligt spännande. Det mest spännande rent fotografiskt var deras fantastiskt fina tak. Så håll till godo Ler

Naturhistoriska det vackra tacket.

Det måste till en riktig fotonörd som kommer hem med bilder av taket, men jag tog en hel del andra bilder också hihi.

 

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
Detta inlägg var postad i Arkitektur, Konstnärligt. Bokmärk med följande permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.