En helt annorlunda bild än jag brukar ta

Tänkte att jag skulle ta en typ av bild som jag normalt aldrig gör. Jag provade att utforska min “feminina” sida Ler och gjorde en liten fluffig “high-key” bild på en av fruns orkidéer. Man har ju sett sin beskärda del av brudorkidéer med varierad resultat. Inte så säkert att detta blev nått att hänga i julgranen men… Här kommer den i alla fall!

namnlöst-8951-Edit

Om Tomas

Jag började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Blommor, Fotografi, High-Key and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Blommor, Fotografi, High-Key och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.