En liten pippi

Då var man hemma sjuk och vad kan man göra mer än stirra ut på fåglarna när de äter av talgbollarna. Så fram med kameran, en upplättningsblixt på köksbordet samt några minuter Photoshop, så fick jag ihop denna bild. Inget mästerverk kanske, men ändå en bild blev det i alla fall.

Pippi

Jag gjorde den lite mörk och nertonad för att skapa lite dramatik i bilden. Mattade alla färger utom på själva fågeln.

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Fåglar and tagged . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Fåglar och taggad . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.