En tiger och det gör vi också

Satt och tittade runt i bland mina bilder och hittade en bild som är tagen bra precis för tre år sedan när vi var på Kolmårdens djurpark  med barnen. Man kan inte låta bli att tycka att en sådan här riktig skönhet förtjänar ett bättre öde än att leva sitt liv i inhägnad. Så jag tänkte ta bladet från munnen och visa min respekt för detta fantastiska djur. Om jag förstår wikipedia rätt lever fler tigrar i djurparker (20 000) än i det vilda. Så ironiskt nog kanske detta kan vara räddningen för dessa fina djur.

Stöd arbetet med att rädda denna fina djurart genom att bli en fadder för en tiger.

Tänk att få fotografera dom i sitt rätta element vilt i naturen. Vilken fantastisk upplevelse det skulle vara.

Pasken-3358

Om Tomas

Jag började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Djur, Fotografi and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Djur, Fotografi och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.