Fjärilsjakt

Idag gav jag mig ut för att jaga fjärilar. Tyvärr så tog jag bara mitt 85 mm objektiv och jag blev väldigt uppmärksam vilken dålig närgräns detta objektiv har Ler. Dock så räddade mina 36 MP mig så jag kunde beskära rätt rejält. Inte för att jag tycker det blev några fototävlingsvinnare så kommer här några bilder från dagen skörd. Tyvärr så fanns inte mycket fjäril. Nästa gång ska jag ta ett annat objektiv och ta reda på ett bättre ställer för fjärilsjakt hehe.

elljussparet-2972_FN-Edit

elljussparet-2999_FN-Edit-2

elljussparet-3016_FN

elljussparet-3023_FN

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Blommor, Djur, Fotografi, Natur and tagged . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Blommor, Djur, Fotografi, Natur och taggad . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.