Hästar och lite av varje

Här kommer ett par bilder från idag. Jag gillar verkligen min nya kompis D800. Nu ser jag fram emot mitt tele till veckan så jag kan fota fotboll till helgen.

Hast

Och så lite mer artistiskt Ler. Jag tänker på att det blir inte bättre än den svagaste länken. Vilket är jag när det gäller min utrustning haha Blinkar

kedja

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Djur, Konstnärligt and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Djur, Konstnärligt och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.