Jag bara älskar min nya Nikon D850

Hej alla!

Jag tänkte ta upp bloggandet igen efter lång tids frånvaro. Vad kan inte vara bättre än att berätta om den nya och helt fantastiska Nikon D850 kameran som jag har haft förmånen att äga sedan 1 dag efter release. Har ännu inte pga. väder kunnat testa den fullt ut men hittills är den helt fantastisk. I stort sett allt har förbättrats från min D800. Det som sticker ut är ännu bättre bildkvalité, en mycket snabbare och säkrare autofokus (tagen från storebror D5). Dessutom har jag införskaffat Tamron 150-600 VR G2 för att fota fåglar, natur/djur. Ser verkligen fram emot att använda det objektivet mer.

Jag skickar med lite bilder som jag tagit hittills och jag hoppas att några av mina gamla läsare fortfarande är med mig Smile

_DSC1148

_DSC0692

_DSC0361-3

Om Tomas

Jag började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Fåglar, Landskap, Makro, Natur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Fåglar, Landskap, Makro, Natur och taggad , , , , , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.