Kameralös men inte arbetslös

Intressant! För första gången sedan 2005 har jag inte haft en systemkamera. Tur att jag har så mycket att göra på jobbet så jag inte har tid att gå ut i vårsolen och fotografera Ler.

Jag hoppas att min D800 med objektiv dyker upp snart så jag får med några härliga vårbilder i år. Det är tydligen nära nu enligt min kameraleverantör. Herre gud att man väntat sedan februari.

Här kommer en landskapsbild från klostret Montserrat, utanför Barcelona.

Bild43

 

Cheers!

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Personligt and tagged . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Personligt och taggad . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.