Ligthroom 4

Vill passa på att slå ett slag för Lightroom 4 om du vill kombinera framkallning av RAW filer i världsklass med en mycket bra katalogfunktion. Version 4 släpptes för ett tag sedan nu och jag köpte direkt. Adobe har minskat priset rejält och ett mer prisvärt program för RAW workflow får man leta efter.

 

lr

Det finns gott om information om nyheter osv ute på nätet redan så det tänker jag inte informera om här. Dock så gillar jag nyheterna i “develop module” skarpt. Bildkvalitén har ökat ytterligare något från version 3. Ser fram emot att få testa fotobokfunktionen någon gång.

Jag kommer att blogga mer om tips och trix i Lightroom så “stay tuned”.

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Digitala mörkrummet, Lightroom / Photoshop, Teknik and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Digitala mörkrummet, Lightroom / Photoshop, Teknik och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.