Min första “photowalk” med D800

I morse steg jag upp med starka steg för att fånga morgonljuset. Eljusspåret i Matfors blev det men vädret vände och det började regna så något bra ljus blev det inte. Jag använde mitt 24-70 hela tiden och fick iväg några bilder i alla fall. Klicka gärna på bilderna för att se de i mer högupplösta varianter.

Lada

Man känner sig lite ringrostig nästan med knappar som sitter på helt andra ställen än det man är van. Men allt känns väldig intuitivt ändå Ler

Lada innifrån

Även om jag saknar ett makro objektiv så funkade 24-70 oväntat bra att ta närbilder. Det gör det inte sämre av att det finns många “crop pixlar” att använda sig av med kamerans 36 MP.

Ser du mig?

Eller en annan version av myran Ler

Myra 2

Jag bara älskar denna kamera och det var kanske 3-4 bilder av 70 som inte den satt skärpan där den borde.

Blomma 2

Härligt att ha en kamera att ta bilder igen Ler

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
Detta inlägg var postad i Blommor, Kameror, Natur, Nikon, Teknik. Bokmärk med följande permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.