Min sista dag med 1D III

Då var det dags att packa ihop min 1D3 för att bytas in mot en fin fin Nikon D800. Dock så tänkte jag att när jag ändå var i Söderhamn att jag skulle åka till Ålsjön och fotografera fåglar. Då skulle jag äntligen få nytta av mina härliga 10 bilder/s och förstklassig autofokus Ler. Tji fick jag!

Det fanns bara en massa Kanadagäss och dessa har jag ju på tomten så det blev platt fall. Men på vägen till utkikstornet så fanns en fin liten bäck som jag handhållet med maximum slutartid jag vågade fick iväg några skott. Så håll till god så länge, några fåglar blev det inte haha.

 

namnlöst-9485-Edit

Och en annan variant som är liggande format.

namnlöst-9479

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Fotografi, Landskap, Natur and tagged , , , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Fotografi, Landskap, Natur och taggad , , , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.