Mycket fåglar nu

Det är otroligt spännande att fota fåglar. Dock skulle man har ett objektiv med större räckvidd. Var ute på Alnö och sedan Sidjön där jag fångade följande bilder.

Änder på ingående….

Sedan blev det några bilder på sidsjön idag också med diverse fåglar….

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Fåglar, Vilda djur and tagged . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Fåglar, Vilda djur och taggad . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.