Äntligen är min nya kompis på väg

Efter att väntat sedan februari så är äntligen min nya kompis Nikon D800 med några fina objektiv på väg till de norrländska skogarna. Har varit utan kamera några veckor nu så abstinensen hög Ler.

 

D800_16_35

Jag kommer att skriva om mina intryck som tidigare Canonägare. Många sköna bilder hoppas jag det blir också förstås.

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Kameror, Nikon, Teknik and tagged , , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Kameror, Nikon, Teknik och taggad , , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.