Oj vad tiden går

Jag insåg precis att det var väldigt länge sedan jag hade tid och fotografera och att det också var väldigt länge sedan jag bloggade så jag var tvungen att leta lite i arkiven. Kattbilder brukar ju väcka vissa frågetecken i fotoforum på nätet. Kanske jag också ska ge mig in i den debatten och bidra med några kattbilder haha Ler. Så håll till godo.

Oj vad tiden går - Katt

Litet experiment med svartvit men behöll den vackra blå färgen på ögonen.

_DSC3499_v1-Redigera

Katt i profil.

_DSC3476_v1

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
Detta inlägg var postad i Okategoriserad. Bokmärk med följande permanenta länk.

2 Kommentarer på Oj vad tiden går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.