Snart är det sommar

Härligt! Snön har snart smält och sommaren är i antågande. Sommaren är den tid då jag fotograferar som mest. Sommaren är egentligen den “sämsta” tiden fotomässigt med hårt ljus större delen av dagen. Man får använda tidiga mornar och sena kvällar för fint ljus. Fast och andra sidan är detta en årstid man har mest tid och energi att vara ute och fotografera.

Ibland får man vara lite kreativ, som t.ex. här där jag fångat en bäck i skugga där ljuset strimlade ner från trädkronorna och åstadkom fint ljus mot grönskan.

åhling-7561-Edit

Man slutar aldrig att fångas av naturens skönhet. Det behövs inte mer än några stenar, hav, berg och en blå himmel för att skapa en känsla.

Sommar_i_kramfors_070706_082-Edit

Ha det gott Ler

Om Tomas

Jag började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Fotografi, Natur, Personligt and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Fotografi, Natur, Personligt och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.