Välkommen till min fotoblogg

Hej och välkommen till min återpremiären av min fotoblogg. Jag heter Tomas Hellström och kommer blogga här på fotobloggarn.se.

Jag är verkligen passionerad över min hobby fotografering. Att fotografera är så mycket mer än att ta en bild. Beroende på motiv är teknisk perfektion viktigt men det är alltid viktigare att en bild väcker en känsla hos mig.

En stor del i mitt fotograferande tekniken. Jag älskar teknik och vad den möjliggör för mig som fotograf. Därför kommer jag blogga mycket om nyheter och hur man använder tekniken.

Bloggen kommer vara väldigt personlig. Det kommer vara mina åsikter så du får bilda dig en uppfattning. Kommentera gärna. Jag ska försöka svara så ofta jag kan.

Hoppas att ni kommer finna min blogg intressant. Ge gärna feedback.

Jag ska alltid försöka få med en bild till ett inlägg så varför inte en landskapsbild att starta med Smile

 

_MG_4633-Edit

 

Som sagt… Välkommen!

Om Tomas

Jag började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
Detta inlägg var postad i Okategoriserad. Bokmärk med följande permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.