Välkommen Zingo till familjen

Insåg att det var ett tag sedan jag fotobloggade nu. Har haft fullt upp med vår nya valp Zingo. Han är en Japansk spets och är nu ca 15 veckor.

Han är en riktig sötnos som ni ser Blinkar.

namnlöst-5118

 

namnlöst-5201_v1-Redigera

Hän älskar att busa och leka precis som en valp ska haha Ler.

namnlöst-5129_v1-Redigera

namnlöst-5135_v1-Redigera

Ben är ju roliga att leka med Blinkar

namnlöst-5230_v1-Redigera

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Djur, Tamdjur, Zingo and tagged , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Djur, Tamdjur, Zingo och taggad , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.