Om mig

Hej och välkommen till min blogg, fotobloggarn.se.Om mig - Tomas Hellström

Lite om mig då! Jag heter Tomas Hellström och har fotograferat sedan 2004. Det började att jag fick för mig att köpa en digital systemkamera och det blev en Canon EOS 350D. Efter många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att skapa bilder är en mycket stor del av mitt liv.

Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. Seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig.

Lika viktigt för mig som själva fotograferingen är tekniken. Jag är tokig i teknik och vad den möjliggör för mig som fotograf. Helt rätt kalla mig gärna nerd 🙂

Därför kommer jag blogga mycket om tekniknyheter och hur man använder tekniken. Jag är ingen Canon vs Nikon person så jag kommer att blogga om den teknik jag själv använder och har något att säga om. Helt säker på att man kan idag göra det mesta oavsett märke.

Bloggen kommer vara väldigt personlig. Det kommer till det mesta vara min bilder och uttryck av mina åsikter så du får bilda dig en egen uppfattning.

Hoppas att ni kommer finna fotobloggarn.se intressant. Ge gärna feedback på mina inlägg. Jag ska försöka svara så ofta jag kan.

Du hittar mig även på fotosidan.se. Besök gärna Sundsvalls fotoklubb där jag är medlem. Där finns en hel del fina bilder!

 

4 Kommentarer på Om mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.