Dags att komma igång med bloggandet igen

Efter ett långt uppehåll av både fotograferande och bloggande har jag äntligen kommit igång igen. Nu satsar jag stort och har precis bytt mitt älskade Nikon system till Sony då jag gick över till spegelfritt. Fokus kommer som vanligt vara på djur och natur. Jag kommer också använda video som ett medium där jag håller på att lära mig. Återkommer när min kanal på Youtube är uppe. Jag startar också helt från början med denna blogg så jag har tagit bort alla tidigare inlägg.

En morgon med härlig dimma och klassisk komposition

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Landskap, Natur, Okategoriserad and tagged , , . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Landskap, Natur, Okategoriserad och taggad , , . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.