Flyger i par

Ett par kanadagäss som gör mig sällskap på fotopromenaden. Älskar min Sony och den fina autofokus den ger. Skapar trygghet som fotograf även om det inte är lätt att fota fåglar i flykt.

Inte roliga att ha på tomten eller stranden men de är vackra att se på när de flyger över vattnet.

Om Tomas Hellström

Jag heter Tomas hellström och började fotografera 2004 efter att inköpt en Canon EOS 350D. ...och många timmars fotograferande och plöjande av Photoshop kurser på nätet så kan jag bara konstatera att fotograferandet är en mycket stor del av mitt liv. Jag tycker att fotografi har så många dimensioner. seendet, tekniken, redigering och utskrifter. Jag tillhör den skara som tycker att ett fotografi får se ut precis som helst om det väcker en känsla hos mig. Jag hoppas att några av mina bilder har väckt en känsla hos dig eller att något inlägg gett dig ny kunskap. Då skulle jag bli mycket glad.
This entry was posted in Okategoriserad and tagged . Bookmark the permalink.Detta inlägg var postad i Okategoriserad och taggad . Bokmärk med denna permanenta länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.